De Sint meert aan in Temse

TEMSE – De Sint is weer in het land en hij komt naar Temse op zondagnamiddag 18 november. Hij meert aan met zijn boot en Zwarte Pieten op de Wilfordkaai om 13.30 u. Alle brave kinderen en hun (groot)ouders zijn meer dan welkom om Sinterklaas te komen begroeten op de kaai en hem te vergezellen naar het gemeentehuis.

Vanop de pui van het gemeentehuis zullen de Sint en de Pieten de kinderhandjes vullen met rondvliegende voetballen. Er wordt speciaal voor de kleinsten een zone afgebakend, zodat ‘gericht’ een balletje kan gegooid worden.

Wie graag met de Sint op de foto wilt, wordt na het ballen gooien begeleid naar de feestzaal. Alle foto’s zijn nadien te bekijken op www.jeugd-temse.be en op de Facebookpagina ‘Jeugddienst Temse’.

Oproep aan alle brave kinderen

Breng zondag de door jou ingekleurde tekening mee, die je op je school in Temse hebt gekregen, en geef ze af aan de Sint of een Piet. Je krijgt er lekkers voor in de plaats!

Geraak je niet klaar met kleuren tegen zondag? Geen probleem! Je kan ze later afgeven in de Bibliotheek (of via brievenbus Oeverstraat 15). Hier worden de mooiste kleurtekeningen tot 7 december uitgehangen, tot de Sint weer naar Spanje vertrekt.

Wil je graag een brief van de Sint thuis ontvangen, vergeet dan niet jouw naam en adres in te vullen op de achterzijde van de tekening.

Sinterklaasliedjes door De Peatles op zondagvoormiddag

Ook op zondag 18 november, om 10.30 u., kan je Sinterklaas- en kinderliedjes komen meezingen met De Peatles in theaterzaal Roxy (Stationsstraat 29). Kaarten voor deze voorstelling kan je kopen bij het Cultuurcentrum, AC De Zaat, 3de verdieping, tel. 03 710 12 70-73, cultuur@temse.be. Tarieven: € 9 – € 7 (red.) – € 6 abo/groep+12/Gezinsbond – € 30 familiekaart (max. 5 personen).

Ook in de Roxy kunnen kinderen hun kleurtekening afgeven, voor of na deze voorstelling.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *