Houtshop Van Der Gucht is 85 jaar jong

Unizo Temse zet bedrijf in de kijker

TEMSE – Donderdag 8 november bracht Unizo Temse een bedrijfsbezoek aan Houtshop Van Der Gucht, aan de Kapelanielaan De 85ste verjaardag van het bedrijf was de uitgelezen aanleiding om een kijkje te nemen achter de schermen.

Prosper Van der Gucht richtte in 1933 het bedrijf op in de Stationsstraat te Temse, vervolgens traden zijn zoon Karel, kleinzoon Micha met echtgenote Mucky en achterkleinzoon Nicholas in zijn voetspoor. Ondertussen vier actieve generaties in de houthandel, sedert 1969 ook uitgebreid als doe-het-zelf-zaak.

Gastheer Micha Van der Gucht verwelkomde de 50-koppige delegatie van ondernemers en lokale politici, waarna Patrick Michiels een open en doortastend interview afnam van Micha en zijn zoon Nicholas. Alle aanwezigen ontvingen een exemplaar van de “Gazet V. D. Gucht” en waren aandachtige toeschouwers bij een bevattelijke power¬point¬presentatie.

Daarop volgde een interessant bedrijfsbezoek met het nieuwe hightech atelier als apotheose. Het netwerkmoment was de ideale afsluiter van een boeiende en ondernemende avond in een bedrijf dat uitstraling geniet tot ver buiten het Waasland.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *