Zesjaarlijkse Verkeershappening een schot in de roos

TEMSE/KRUIBEKE – De Verkeershappening aan het hoofdkantoor van de politiezone Kruibeke-Temse was een schot in de roos. Vele geïnteresseerden vonden de weg naar de site de Zaat.

Naast de vele verkeersgerelateerde activiteiten was er heel wat belangstelling voor de demonstraties van het hondenteam en de plaatselijke brandweer. Ook de geleide rondgang, elk uur in het politiekantoor, lokte vele honderden bezoekers. Ook heel wat kleine, en grote kinderen, wilden op de foto met Zeppe en Zikki. Voor de actie Drop je Dopje, voor de Blinde Geleide honden, waarbij voor de gelegenheid Anna en Albert uit de soap Familie aanwezig waren, werd meer dan 200 kilogram dopjes verzameld.

Meer foto’s, klik hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *