Wagen ramt terras café De Kaailopers

TEMSE – Rond 15.30 uur donderdagmiddag is een BMW ingereden op het terras van café De Kaailopers op de Wilfordkaai in Temse. Op dat moment zaten twee dames en de cafébazin op het terras. Eén klant had een goede engelbewaarder want hij was net naar het toilet toen het ongevalzich voordeed.

“Als dit moest gebeurd zijn op een heel zomerse dag waren er zeker meer slachtoffers want dan is het in deze omgeving erg druk”, aldus Bob De Ryck van brandweerpost Temse. “Er zijn drie gekwetsen, waarvan twee licht en één zwaar gekwetst. De drie slachtoffers zijn naar verschillende ziekenhuizen gevoerd onder begeleiding van de MUG-arts.

De omstandigheden van het ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *