Gezelligheid troef in Scheldepark

TEMSE – De tweede avond van de Parkfeesten dit jaar brachten weer heel wat volk naar het Scheldepark. Al kwam de toeloop traag op gang.

Jaren ’90 icoon Alane Dante met met ondermeer zangeres Sofie Dee en Temsenaar Jan Waegemans op de toetsen zorgden voor een boel gezelligheid met zowaar ook enkele ‘plakkers‘. Zij beten de spits af voor een lange avond muziekplezier.

Daarna volgden Thin Legend Club en Barley Mob & The Sailors, onder leiding van Temses talent Samuel Goossens. Als je hen gemist hebt, geen nood Tijdens Temse in de Wolken van dit jaar, het laatste weekend van augustus, staan zij op zaterdag om 19 uur op het grote podium geprogrammeerd. Wij gingen langs tijdens het optreden van Alana Dante en haar band.

Volgende week woensdag 18 juli de derde avond van de Parkfeesten met de alternatieve ’90s’ rock van de vierkoppige band Acapulco Bandits uit Sint-Niklaas met als Temsese link, Nick Manders op de Bas.

Ook Who The Fab mag dan nog eens aantreden, de band die het laatste album van The Beatles in de kijker plaatst.

Top of the Bill komende woensdag is 50 Tinten Brijs, Zij kregen van het publiek de meeste stemmen tijdens de poll, die de organisatie op poten zette, naar aanleiding van het 5-jarig jubileum van de feesten. Daardoor  zullen zij meer dan waarschijnlijk weer voor een nooit geziene volkstoeloop zorgen in de schaduw van het Vita Scheldebad.

Meer foto’s, klik hier

Klik hier voor meer foto’s
van amateurfotograaf Franky Polfliet

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *