Paletrock gaat professionele toer op

ELVERSELE – Paletrock Elversele is al lang niet meer ‘het chirofestival’ achter de kerk. Sinds de spetterende editie van 2017 staken enkele professionelen de koppen bij elkaar om er dit jaar een knaller van te maken. Komend weekend op het chiroterrein in de Hof Ter Elstlaan.

Verschillende mooie troeven

Geen ticket kunnen scoren voor Werchter of Tomorrowland? Nog even wachten tot 14 juli, dan zijn er namelijk enkele namen te bewonderen op Paletrock in Elversele, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

“Naast de gezelligheid en het samenzijn, is er veel meer”, aldus Dorien Ruymbeke. “We combineren grote namen met jong, lokaal talent. De headliner van dit jaar was en is nog steeds regelmatig op de radio te horen. De winnaar ‘Sons’ van de nieuwe lichting 2018, zullen op ons hoofdpodium schitteren. Met hun hit ‘Ricochet’ hebben ze een lange tijd op nummer één gestaan in de Afrekening van Studio Brussel. Afgelopen weekend stonden ze op Werchter, maar iedereen die ze miste, of ze nog eens wil bewonderen, is zeker welkom.”

Digitalisering

Vernieuwing van de website, actief zijn op sociale media en mailings zijn in tijden van digitalisering een must. Daar stapt men dus zeker in mee.

“Jong en oud, moeten op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, nieuwe namen en andere updates”, klinkt het. “Ook achter de schermen is alles herbekeken vanaf de basis. De flow van sponsoring, vergadermodules, PA en belichting zitten dit jaar in een nieuw jasje. Alles bekijken in functie van onze doelgroep en niet vanuit het gemak van onszelf. Sponsors worden persoonlijk benaderd en ook al lijkt sponsoring steeds moeilijker en moeilijker te gaan, we halen steeds onze target en dit jaar met een piek. We kijken er alvast naar uit en zijn ervan overtuigd dat 2018 een topeditie wordt.”

Tessa van den Eynde mede organisator Paletrock: “Grote namen en jong lokaal talent op een sfeervolle plaats tussen de bomen, lampionnen, zithoekjes en nog veel meer. Je zou denken dat dit contrasteert maar deze combinatie geeft een unieke sfeer met zich mee, die daarbovenop nog zeer persoonlijk aanvoelt. En dat is nét wat we willen creeën.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *