Brevettendag bij Rust Roest

TEMSE – Afgelopen weekend werd in sporthal Temsica voor de 34ste keer de jaarlijkse brevetten-dag gehouden van turnvereniging Rust Roest.
Schepen Debby Vermeiren en Willy Van Wauwe

Elke gymnast (van klein tot groot) kon zijn/haar oefeningen turnen aan twee toestellen. Deze oefeningen werden ingeoefend op de normale trainingen. Ook meisjes van Fun Dance brachten een dans. Al deze oefeningen werden beoordeeld door een jury.

Alle jonge turners en turnsters waren geslaagd en kregen uit handen van Schepen van Sport, Jeugd en Kinderopvang Debby Vermeiren (CD&V), en de oudste nog in functie zijnde trainer in een turnvereniging ter wereld, Willy Van Wauwe een medaille overhandigd.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *