Vlaamse Harten vieren Zilveren jubileum

Toneelvereniging brengt tragi-komedie ‘Cabardouche’ in theaterzaal Roxy

TIELRODE – Toneelvereniging De Vlaamse Harten vierde met een receptie en gezellig samenzijn hun 25-jarig bestaan.

De toneelvereniging dateert uit 1902 en zij speelden hun laatste toneelstuk, de Regenmaker, in 1964. Net zoals een feniks uit de as, zijn de Vlaamse Harten 30 jaar later herboren en vierden zij in 2012 – 2013 ons 20 – jarig bestaan.

Ter gelegenheid van het zilveren jubileum in 2018 brengen zij in samenwerking met de gemeentelijke cultuurdienst, tijdens de week van de Amateurkunsten, het laatste weekend van april, hun nieuwe stuk, de tragi-komedie Cabardouche in CC De Roxy in Temse.

Meer foto’s, klik hier

Spelers van nu en toen poseerden voor de staatsiefoto

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *