Roy en Shauni regeren Steendorp carnaval

Comitévoorzitter doet oproep voor ‘Tournee Carnaval’
STEENDORP – Komende zaterdag 10 februari mag men in Steendorp de aftrap geven van het carnavalsseizoen in het Waasland. In de feestzaal van RVT ’t Blauwhof werd Prins Roy I en zijn eredame Shauni officieel aangesteld.

Dit met aanwezigheid van een pak volk, waaronder diverse delegaties van carnavalsverenigingen uit de regio, carnavalcomités, politieke vertegenwoordigers uit de gemeente onder aanvoering van burgemeester Luc De Ryck en zelfs de Kruibeekse burgervader Jos Stassen. (Prins Roy werkt bij de gemeente Kruibeke red.)

Tijdens de plechtigheid deed Marc Ost, voorzitter van de Orde van de Baksteen een opmerkelijk voorstel.

“Weten jullie waarom men Tournee Minerale organiseert in februari ?”klonk het. ” Inderdaad omdat dit de maand is met het minst aantal dagen. Voor mij zou men dat gerust tijdens een maand met 31 dagen mogen organiseren. Trouwens kunnen we naast, Tournee Minerale, Dagen Zonder Vlees en Dagen Zonder Klagen geen Tournee Carnaval in het leven roepen”, klonk het. “Dan starten we het carnavalsseizoen in januari in Zottegem en eindigen rond april in Kieldrecht.”

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *