Vlaams Belang wil dat iedereen zich thuisvoelt in Temse

Nieuwjaarsreceptie Vlaams Belang Temse met zowat 50 aanwezigen
TEMSE – In de bovenzaal van de Gulden Cop organiseerde Vlaams Belang Temse hun nieuwjaarsreceptie. Lijsttrekker Sylvia Rombaut mocht de sprekers inleiden. Eregaste Volksvertegenwoordiger in de Kamer Barbara Pas en fractieleider in de Temsese gemeenteraad Annemie Peeters-Muyshondt.

“Onze fractie heeft niet stilgezeten sinds we vanaf 1995 zetelen in de gemeenteraad van Temse”, aldus fractieleider Annemie Peeters-Muyshondt, “Aanvankelijk hadden we 3 verkozenen waaronder ikzelf.

Ons hoogtepunt haalden we met de gemeenteraadsverkiezingen van 2006, waar we met 7 verkozenen, waaronder 4 vrouwen de dienst uitmaakten. Nu zijn we weer met 3, waarvan 2 vrouwen… wie zei dat Vlaams Belang vrouwonvriendelijk is? Naast de gemeenteraad, zijn er de gemeentelijke commissies, de politieraad, de raden van bestuur van CVO, Tekenacademie, Bilbiotheek, PWA en natuurlijk het OCMW. Ook hier laten we onze stem graag horen. Wordt er dan ook geluisterd naar ons? Vast en zeker!

Het gemeentebestuur is op haar hoede, want het is zich er goed van bewust dat we alle dossiers uitpluizen en opvolgen, dat we luisteren naar de man in de straat en naar onze collega’s en ook onze duit in het zakje doen, met degelijke argumenten en voorstellen, die vroeg of laat gerealiseerd werden of worden, maar uiteraard niet met een vermelding naar onze oppositiepartij.
We halen de pers niet? Dat is waar, af en toe wel, met juiste of minder juiste informatie … het cordon nietwaar!

De lijst met onderwerpen die we zelf op de politieke agenda hebben geplaatst de laatste vijf jaar is eigenlijk indrukwekkend, ik was zelf aangenaam verrast. Zelf bracht ik een 60-tal punten ter sprake en ook Sylvia en Johan deden van zich horen. We verkondigen geen prietpraat, geen halve waarheden en dat wordt door iedereen wel gewaardeerd.

Wat zal de toekomst ons brengen? Geen idee! We zijn nu januari en pas op 15 oktober 2018 gaan we weten wie en waar we zetelen.
Onze lijsttrekker is bekend, dat wordt Sylvia Rombaut, met haar ervaring van de afgelopen jaren zal ze zeker haar stemmen binnenhalen, ikzelf zal de lijst duwen, voor het overige mogen we nog niet te veel prijsgeven want de partijraad moet nog wel haar goedkeuring geven.

Daarom, en vooral naar de Temsenaars toe, we hebben 29 kandidaten nodig, de helft vrouwen, de helft mannen.

Willen jullie een beter, een leefbaarder, een veiliger, een Vlaamser, een gezonder, een groener, een rustiger Temse, met een bloeiende handelskern, met een opgekuist centrum zonder verkrotting of leegstand?
Sluit dan aan bij ons op de lijst, stem voor ons, maak reclame voor ons, geloof in ons!
We zijn een politieke partij die eigenlijk alles onder de aandacht brengt, met een hart voor mens en dier, voor open ruimten en werkgelegenheid, voor een ecologisch en economisch milieu, voor bos en groen, voor cultuur in de zo breed mogelijke zin, voor behoud van ons erfgoed, waaronder ook carnaval valt en de wekelijkse markt en de kermis!

Voor onze partij voor u en voor mij en voor Temse is 2018 een belangrijk jaar. We hopen op een gemeentebestuur waar plaats is voor ons gedachtegoed zodat iedereen zich thuis voelt in Temse.”

Meer foto’s, klik hier

Volksvertegenwoordiger Barabara Pas geflankeerd door mandatarissen en bestuur van Vlaams Belang Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *