Okra Academie Waterkant nam afscheid van voorzitter Lea Cloostermans

TEMSE/KRUIBEKE – Okra Academie Waterkant nam afscheid van de huidige bestuursploeg en voorzitter Lea Cloostermans (79). Omdat deze ploeg jarenlang lezingen voor Academie Waterkant heeft georganiseerd werden ze bij hun afscheid in de bloemetjes gezet.
Vanaf 2018 is Eddy Van Acker de nieuwe voorzitter van Okra Academie Waterkant

Na 22 jaar voorzitterschap nam Lea Cloostermans afscheid van ‘haar’ OKRA Academie Waterkant. Dat gebeurde in theaterzaal Roxy op maandag 18 december, aansluitend bij de voordracht ‘Muziek rond Kerstmis’ van Roland Broeckaert.

De voorzitster werd gehuldigd door Piet Van Heddeghem, voorzitter van Academie Waas, die haar grote verdiensten uitvoerig toelichtte en haar afscheidnemende ploeg dankte en feliciteerde, met name Herman Robert, Lieve Van Poeck, Cecile Mertens en René De Gussem.

Bij verrassing verscheen ook burgemeester Luc De Ryck ten tonele. Hij vertolkte de waardering en erkentelijkheid van het Gemeentebestuur ten aanzien van de afscheidnemende voorzitter en reikte attenties uit. Duidelijk ontroerd, sprak Lea Cloostermans een warm dankwoord uit.

Vanaf nieuwjaar neemt een nieuwe bestuursploeg, met Eddy Van Acker (65) als voorzitter, hun taken over.

Meer foto’s, klik hier

V.l.n.r. cultuurfunctionaris Linda Van Buynder, burgemeester Luc De Ryck, Herman Robert, René De Gussem, Cecile Mertens, Lea Cloostermans, Lieve Van Poeck en Eddy Van Acker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *