Nieuwe toeristische wegwijzers in centrum van Temse

De komende weken worden in centrumgemeente Temse toeristische wegwijzers geplaatst

Nadat enige tijd geleden de gemeentelijke dienst Lokale Economie vlaggen in de winkelstraten, en een parkeerverwijssyssteem realiseerde, worden in het centrum van de gemeente de komende weken toeristische wegwijzers geplaatst.

‘Er komen wegwijzers op 10 verschillende plaatsen’, aldus schepen Geert Van der Sickel (N-VA). ‘Er worden naar 20 verschillende toeristische plaatsen verwezen. Daarbij zal er telkens een wegwijzer ‘Winkelen’ toegevoegd worden. Dit om een link te leggen met de handelskern en omdat de wegwijzers gerealiseerd worden binnen het project ‘Kernversterkende Maatregelen’ waarvoor Temse subsidies kreeg van de Vlaamse Overheid. Momenteel zijn er al twee geplaatst aan het toeristisch infokantoor op de Markt en op de Kleine Kaai.

De komende weken worden er nog geplaatst op de hoek van de Markt en de Dijkstraat, aan de bibliotheek, rondpunt Kasteelstraat, Guido Gezelleplaats, Hoek Gasthuisstraat, aan het station en de Edgard Tinelplaats. Het totale budget van dit project bedraagt 12 000 euro.

v.l.n.r.: schepen Van toerisme Franky De Graeve (CD&V), voorzitter van Toerisme Temse Rita Heerwegh en schepen van Lokale Economie Geert Van der Sickel (N-VA) aan de toeristische wegwijzers op de Markt.
v.l.n.r.: schepen Van Toerisme Franky De Graeve (CD&V), voorzitter van Toerisme Temse Rita Heerwegh en schepen van Lokale Economie Geert Van der Sickel (N-VA) aan de toeristische wegwijzers op de Markt.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *