Johan Coppieters is prins carnaval 2018

TEMSE – In JOC De Nartist werd Johan Coppieters vrijdag 17 november met een grote voorsprong verkozen tot prins Carnaval 2018 voor centrumgemeente Temse.
Johan en zijn eredames Griet en Scar

Zijn eredames zijn Griet Teugels (35) (tevens zijn echtgenote) en Scar Vanbelleghem (52). De kandidaten brachten elk hun eigen voorstelling en daarna kon het publiek hun stem uitbrengen. Het was al dik na middernacht toen de uitslag bekend werd.

Johan Coppieters (43) behaalde 192 stemmen tegenover 95 voor zijn tegenstander Kaylee Van Noten (20). De nieuwbakken prins carnaval werkt bij metaalverwerkend bedrijf De Meyer gelegen op de site De Zaat.
(foto’s: Franky Polfliet)

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *