Gloednieuwe interventiefiets voor Rode Kruis

TEMSE – Voor het 10-jarig jubileum van brasserie de Werf en voor 20 jaar feestzaal Den Oever organiseerden de zaakvoerders familie Van Poecke een actie voor het goede doel.

“Met een procent op de opbrengst van enkele dagen schonken we het plaatselijke Rode Kruis een gloednieuwe interventiefiets van De Bikestore”, klonk het. “Elke vijf jaar doen we zo een goede-doel-actie voor een lokale vereniging of organisatie. Vorige keer ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van onze feestzaal was dat het Passantenhuis.” De medewerkers van het plaatselijke Rode Kruis waren in de Wolken.

Medewerkers van Rode Kruis Temse samen met zaakvoerder Edward Van Poecke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *