Wandelzoektocht om toeristisch Temse te leren kennen

TEMSE – Marc Engels uit Hoboken maar afkomstig uit Temse organiseerde deze zomer, in samenwerking met de Gulden Cop een ‘Gulden Cop-wandelzoektocht‘ van 5 kilometer in en rond het centrum van Temse.

“Er deden zowat 100 deelnemers mee aan de zoektocht, de helft daarvan wonnen een mooie prijs”, aldus de organisator. “De zoektocht bestond uit gewone vragen, een aantal fotovragen en een ludiek item dat met Temse te maken had. De bedoeling van de zoektocht is in eerste instantie om iedereen te tonen hoe mooi Vlaanderen wel is. Deze zoektocht was de 19de in de rij en reeds aan de beurt waren ondermeer Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent, Mechelen, Dendermonde, Bazel, Rupelmonde, Aalst en dit jaar dus Temse.”

Tijdens de prijsuitreiking in de bovenzaal van de Cop kwam schepen Van Toerisme Franky De Graeve (CD&V) de aanwezigen, die afkomstig waren uit heel Vlaanderen, welkom heten. Ook voorzitter van Toerisme Temse Rita Heerwegh was hierbij aanwezig.

meer foto’s, klik hier

v.l.n.r: zaakvoerder Johan Blijweert, organisator Marc Engels, voorzitter Toerisme Temse Rita Heerwegh en schepen van Toerisme Franky De Graeve
Tijdens de prijsuitreiking waren er aanwezigen uit alle delen van Vlaanderen

Een gedachte over “Wandelzoektocht om toeristisch Temse te leren kennen”

  1. Beste

    Graag had ik deze wandelzoektocht met mijn familie gedaan in Temse, vooraleer we gaan eten in een restaurant te Temse;

    Is het mogelijk de beschrijving en de zoektocht te krijgen?
    Alvast bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *