Kleurrijk concert van Brassband Steendorp

STEENDORP – In de kerk van Steendorp organiseerde Brassband St-Cecilia Steendorp op zondag 29 oktober het concert Colourama.

Het concert stond, zoals de naam doet vermoeden, in het teken van kleur. Onder leiding van de nieuwe dirigent Ward De Ketelaere kon men tal solisten van eigen bodem horen met werken die overliepen van kleuren, zoals Mr Blue Sky, Black Magic Woman en Yellow Submarine.

Zowat 150 aanwezigen genoten dan ook van een kleurrijk muzikaal pallet. De presentatie van het concert lag in handen van Dominique Van Landeghem en Wim Van Rossen. Er was trouwens ook weer aan de kids gedacht met muziekinitiatie en gratis facepainting.

Meer foto’s, klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *