Muziekquiz voor het breedste publiek: Nog een paar plaatsen vrij !

TEMSE – Op vrijdag 25 augustus, 19.30 u., op de vooravond van Temse in de Wolken, organiseren het organisatiecomité van Temse in de Wolken en de Culturele Vereniging Spirit in de feestzaal van het gemeentehuis een muziekquiz voor het breedste publiek. Er worden in totaal 30 ploegen toegelaten. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Snel zijn is dus de boodschap. De deelname is gratis. Belangstellenden kunnen hun deelname tot dinsdag 8 augustus bekendmaken op het secretariaat van de quiz via museum@temse.be, met vermelding van de ploegnaam en de contactgegevens van de teamverantwoordelijke.

De quiz richt zich tot het breedste publiek. De vragen zijn gespreid over 10 thema’s en worden uitsluitend gesteld aan de hand van muziekfragmenten. Er wordt telkens naar de uitvoerder(s) gevraagd, dus geen titels of andere vragen. Alle deelnemers zullen nagenoeg alle muziekfragmenten (her)kennen, zodat het voor iedereen plezant is om deel te nemen.
Samensteller-presentator is Danny De Bock. Twee reeksen vragen worden samengesteld en gepresenteerd door burgemeester Luc De Ryck: ‘Sixties’ en een niet vooraf bekendgemaakt thema (2015: beroemde orkestleiders – 2016: meisjesnamen).
Elke ploeg bestaat uit (maximum) 5 personen. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te nemen.

Vorig jaar in 2016 was, net zoals de voorbije jaren, de feestzaal van het gemeentehuis goed gevuld. Dit met zowat 28 ploegen en 150 deelnemers.
Na een razend spannende strijd waarbij na 10 ronden er drie ploegen waren met het zelfde puntenaantal, wonnen de Epibrators met 1 punt verschil en stootte zo Interstellar Overdrive, de ploeg die de voorbije jaren steeds de primus was, van de troon.

Info: 03 710 12 52, museum@temse.be

In 2016 wonnen de Epibrators na een razend spannende strijd met 1 punt verschil op de gedoodverfde favoriet Interstellar Overdrive

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *