Fietslabelactie op de Zaat

TEMSE – Donderdag 27 juli  organiseert de politiezone Kruibeke-Temse weer een fietslabelactie, aan het kantoor op de site de Zaat

Een fiets waar een label met het rijksregisternummer werd opgekleefd kan bij verlies of diefstal immers veel sneller opgespoord en terugbezorgd worden aan de rechtmatige eigenaar door de lokale politie.
U krijgt bovendien een fietspas waardoor u uw fiets degelijk kan omschrijven bij aangifte indien u toch het slachtoffer van een fietsdiefstal mocht worden.
Daarom biedt de lokale politie Kruibeke Temse en de gemeentebesturen van Temse en Kruibeke, u de mogelijkheid om uw fiets gratis te laten labelen, dit op verschillende data en locaties :

TEMSE
Politiekantoor (AC De Zaat – achteraan gebouw)

do 27 juli 2017 van 14.00 uur tot 17.00 uur

U dient zich niet op voorhand in te schrijven. De politiezone beschikt over een nieuw toestel waardoor het labelen van de fiets slechts een minuut duurt.
Het rijksregisternummer van de eigenaar wordt dus niet langer in het fietskader gekrast, maar wordt met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

Breng zeker uw identiteitskaart mee !

Maar ook de mensen van wie hun fiets gestolen werd, krijgen een hulp om hun fiets misschien terug te vinden. De politiezone Kruibeke /Temse heeft zich aangesloten op de website www.gevondenfietsen.be. Deze website verzamelt verschillende politiezones in Vlaanderen rond het thema van de gevonden fietsen. Op deze website plaats de politie een foto van de fietsen die teruggevonden worden. Door in te loggen op deze website, kan je kijken of je fiets werd teruggevonden in één van de politiezones die aangesloten zijn. Je kan deze website ook terugvinden via een link op de website van de politiezone www.politiekruibeketemse.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *