Organisatie bijzonder tevreden over voorbije Parkfeesten

Ook laatste avond lokt veel feestvierders naar het Scheldepark

TEMSE – De Parkfeesten van dit zomerseizoen zitten er op. Ze beleefden op 26 juli een serieuze apotheose. De deejay-avond met Tylr, Bushbeater en 2 Ché zorgde andermaal voor een hoogtepunt met veel volk in het Scheldepark.

“Als je ziet wat het resultaat is met elke week ruim 600 bezoekers, kan je spreken van een geslaagde editie”
Nicola De Cock

De organisatie is bijzonder tevreden over de voorbije feesten. Niet enkel over het bezoekersaantal, er waren tijdens de feesten ook geen grote problemen.

“Behalve enkele opstootjes van individu’s, waren er geen noemenswaardige conflicten”, aldus Nicola De Cock. “Het was trouwens niet eenvoudig om de Parkfeesten dit jaar te laten doorgaan met de bouw van het nieuwe zwembad. Maar we zijn moe maar voldaan.  Als je ziet wat het resultaat is met elke week ruim 600 bezoekers, kan je spreken van een geslaagde editie. Zoveel mensen uit Temse samen op één locatie op een woensdagavond, daar kan je enkel maar van dromen. De groepen hebben het fantastisch gedaan, maar vooral de mensen van de Jeugddienst, andere gemeentelijke diensten en alle vrijwilligers hebben fantastisch werk geleverd. Het zomerprogramma van JOC De Nartist en de Jeugddienst is volop bezig. Ik denk dat we af en toe een pluim op onze eigen hoed mogen steken als je ziet wat er allemaal voor de jeugd gedaan wordt in Temse. Daar kunnen andere gemeenten nog wat van leren.”

Meer foto’s, klik hier

Ook tijdens de slotavond van de Parkfeesten, met Tylr, Bushbeater en 2 Ché als dj’s van dienst, was elk grassprietje op de feestlocatie bezet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *