Afscheidsplechtigheid Raoul Faresyn op donderdag 27 juli

TEMSE – De afscheidsplechtigheid voor Raoul Faresyn die overleed door een hartfalen in het Nederlandse Hulst, tijdens een fietstocht met WTC De 4 Kronen, vindt donderdag 27 juli om 12 uur plaats.

Het is een burgelijke plechtigheid in crematorium Heimolen aan de Waasmunsterse steenweg in Sint-Niklaas. Zondag 23 juli was er nog een gezamenlijke rit van de wielertoeristenclubs van Temse waarbij de leden van de 4 Kronen een zwarte band droegen.

Raoul was lid van de 4 Kronen, Vriendenkring De Nauwe Band en lid van wijkcomité Stationswijk.

 

Een gedachte over “Afscheidsplechtigheid Raoul Faresyn op donderdag 27 juli”

  1. Langs Deze weg wensen wij De Familie Van Raoul en zijn echtgenote en Zoon Een Riem onder het hart te steken Raoul was in onze wijk een graag gezien Persoon als ook zijn echtgenote Anita; onze hartelijke zeer oprechte deelneming betonen Rust in Vrede Raoul. De fam .peeters De Gendt Eupenlaan 26 9140 Temse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *