Zomerbar Koer Bonjour opent vandaag in basisschool

TEMSE – Vandaag donderdag 20 juli gaat Koer Bonjour, een zomerbar in de binnentuin van basisschool De Klimroos in de Clemens De Landtsheerlaan, voor het eerst van start.

Drie jonge vrienden bezorgen Temse met het gloednieuwe Koer Bonjour een maand lang een eigen zomerbar: de tuin van basisschool De Klimroos. Koer Bonjour onderscheidt zich met een brede waaier aan activiteiten van veel andere pop-up zomerbars.
Maarten Mertens, Wim Van Braeckel en Hans Verbeke bezorgen Temse een eerste zomerbar en ze leggen de lat meteen heel hoog. Ze gaan voor een bijna vijf weken durende pop-up met lekkere streetfood, zomerse drankjes en een pak activiteiten.

Koer Bonjour vindt plaats, net als bij de Sint-Niklase buren van Café Congé, in een school. “We zochten een aparte locatie en vonden die in basisschool De Klimroos. Vandaar ook onze naam Koer Bonjour. De school heeft een heel mooie binnentuin, heel rustig en een hele dag badend in de zon. Handig om te voet of met de fiets te komen maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt”, zegt het trio.
Koer Bonjour vindt plaats van 20 juli tot 20 augustus.
Meer info via Facebookpagina Koer Bonjour.

Bron HN/GVA – GVV

Wim, Hans en Maarten vonden de perfecte locatie bij De Klimroos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *