Komende zaterdag tweede editie van de Landbouwmarkt

Eénmalig op het plein voor sporthal Tilroda
TIELRODE – Komende zaterdag 20 mei gaat de tweede editie van de Landbouwmarkt door in het centrum van Tielrode. Eénmalig is het plein voor sporthal Tilroda de place to be. Dit omdat in de kerk een huwelijk plaats vind en het kerkplein daardoor niet gebruikt kan worden.

Elke derde zaterdag van de maand, van 9 tot 13 u., bieden plaatselijke land- en tuinbouwers daar hoeveproducten aan. Naast aardappelen, groenten en fruit worden ook vlees (o.a. hoevehamburgers), zuivelproducten, honing, hoeve-ijs en pannenkoeken te koop aangeboden, alles rechtstreeks van de boer, vers en gezond. Ook de plaatselijke horeca is open tijdens de Landbouwmarkt.

Eerstvolgende data: zaterdag 17 juni, zaterdag 15 juli en zaterdag 19 augustus

De organisatie van de Landbouwmarkt is grotendeels in handen van initiatiefnemer Jens Van Meervenne, student Agro- en biotechnologie – richting Landbouw aan de Odisee Hogeschool van Sint- Niklaas. Hij organiseert de Landbouwmarkt in Tielrode als onderwerp voor zijn bachelorproef.  De organisatie van de Landbouwmarkt is grotendeels in handen van initiatiefnemer Jens Van Meervenne, student Agro- en biotechnologie – richting
Landbouw aan de Odisee Hogeschool van Sint- Niklaas. Hij organiseert de Landbouwmarkt in Tielrode als onderwerp voor zijn bachelorproef.

Land- en tuinbouwers die geïnteresseerd zijn om als standhouder deel te nemen aan de Landbouwmarkt van Tielrode, kunnen contact opnemen met Jens Van Meervenne via jensvanmeervenne@hotmail.com of tel. 0473 18 29 50.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *