Dancefestival ‘Festivel’ meteen een topper

TEMSE-VELLE – De eerste editie van het dancefestival Festivel in een reuzetent in de Veldstraat in Temse was een topper. Het evenement nam al meteen een vliegende start met zowat 1000 aanwezige fuifnummers. De line-up was dan ook getooid met dj’s die heel wat internationale ervaring hebben: DJ Wout (ex-Sylver), Regi (Milc Inc)  en DJ Frank bekend van ondermeer de Summerjam.

De aanwezigen waren vooral gekomen om Regi ‘waar zijn die handjes‘ Penxten aan het werk te zien, Hij nam de massa een uur lang op sleeptouw en het publiek ging dan ook totaal uit de bol.

Het festival was een onderdeel van een groots feestweekend naar aanleiding van 125 jaar basisschool Velle, in het gelijknamige Temsese gehucht. Net zoals van de andere activiteiten dit feestweekend gaat ook de opbrengst van Festivel naar de werking van de school. Basisschool St-Jozef Velle heeft zowat 450 leerlingen afkomstig uit het ganse Waasland.

Meer foto’s, klik hier

Regi ‘ waar zijn die handjes’ Penxten namen de aanwezigen een uur lang op sleeptouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *