Academische zitting als opener voor feestweekend Velle

TEMSE-VELLE – Als opener van een groots feestweekend, ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan, organiseerde basissschool St-Jozef Velle op vrijdagavond 5 mei een academische zitting met tal van genodigden in de kerk van Velle.

Philippe Van Robaeys gaf als ouder van één van de leerlingen toelichting bij het feestprogramma. Nadien kwamen ook burgemeester Luc De Ryck en Vlaams parlementslid Koen Daniëls aan het woord. Tussendoor waren er muzikale intermezzo’s van Nicolas Goga, Maud Goossens en Tijmen Vanhandenhoven, leerlingen van L6. Na een spreekkoor door leerlingen van de school en enkele leerkrachten over ‘Leerkracht Zijn’ was het slotwoord van het officiële gedeelte voor directeur Geert Drumont.

Er was voor de gelegenheid ook een overzichtstentoonstelling die de aanwezigen een terugblik gunt op de rijke geschiedenis van de school.

Meer foto’s, klik hier

Een gedachte over “Academische zitting als opener voor feestweekend Velle”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *