Joe Piller Band brengt sfeer op Jan Bogaert Classic.

Sinds jaren is de Joe Piller Band een gevestigde waarde in het live-circuit in het Waasland en omstreken.

 ‘Sinds vorig jaar is onze band terug met een nieuwe bezetting om de muzikale lat nog hoger te  leggen’, aldus Harry De Loose. ‘Als rock-coverband, met drie professionele bandleden, willen we  muzikaliteit, creativiteit en kwaliteit brengen, gecombineerd met spelplezier.’

 De Joe Piller Band bestaat uit Harry De Loose op keyboards, bijgestaan door de vocale expertise  van Tessa Anné, Tatiana Van Hemelryck en Els Mortelmans en muzikaal uitgebreid door  Anatoly Horbach op drums, Sam Tshitenge op gitaar en Jean-Pierre Van Osselaer op bas. De  zeven-koppige Joe Piller Band zorgt voor een onvergetelijke reis doorheen de rockgeschiedenis.

Zondag 14 juni brengen ze muzikale sfeer op de Zaat In Temse, ter gelegenheid van de Jan  Bogaert Classic.

 Place to be is Hoskens Vervoer en Verhuizingen in de Krimperslaan op de site De Zaat om 12 en 16.00 uur.

Joe Piller Band 2015 JBC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *