Heel wat belangstelling voor doortocht Ronde Van Vlaanderen

TEMSE/TIELRODE/ELVERSELE – Ook in Tielrode en Elversele was er heel wat ambiance tijdens de doortocht van de Ronde Van Vlaanderen.
RVV2017_Roomacker Tielrode
Door een speling van het lot kwam burgerinitiatief Roomakker niet in beeld

In de Gentstraat hadden heel wat bewoners een tafeltje met enige tuinstoelen langsheen het parcours geplaatst om, genietend van spijs en drank de doortocht te volgen. Vanaf de grens met Sint-Niklaas was er langsheen het parcours heel wat belangstelling met uitschieters, beneden aan de Hogenakkerstraat bij het indraaien van de Gentstraat en het rondpunt aan de Duivenhoek. Daar draaiden de renners meteen linksaf richting Hamme en de N41.

In de Hogenakkerstraat in Tielrode voerde burgerinitiatief Roomakker met spandoeken actie tegen de geplande verkaveling. Maar door een speling van het lot kwamen zij niet in beeld tijdens de live-uitzending. Ook de slogans die op de velden in de buurt geplaatst waren werden door de cameraman in de helikopter wellicht niet opgemerkt.

Meer foto’s, klik hier

 

DSC_0279
Heel wat bewoners langsheen de Gentstraat volgden de doortocht van de Ronde met spijs en drank

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *