Gezellige drukte voor carnavalstoet in Steendorp

STEENDORP – Een heerste zaterdag 25 februari een gezellige drukte in de centrumstraten van Steendorp voor de carnavalstoet. Dit jaar met de gevestigde waarden en twee nieuwe groepen.

“Met de wijziging van de route staat het publiek nu meer compacter”, aldus Marc Ost, voorzitter van Orde van de Baksteen. “Dat is ook leuker voor de carnavalisten.” Naast de gevestigde waarden waren er dit jaar twee nieuwe deelnemende groepen. Sabergym, de boxclub van Steendorp en De Gaschederiken awa ! Zelfs Donald Trump kwam, samen met de Duvelse Busvrienden en zijn vriendin Angela Merkel, promotie maken voor ’t Geloag van Steendurp’.

Meer foto’s, klik hier

Carnavalstoet Steendorp 2017_01
De Duvelse Busvrienden hadden ‘hoog’ bezoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *