Prinses Kaylee I ontmoet Prinsessen van het rusthuis Anna en Greta

TIELRODE/TEMSE – Ter gelegenheid van de carnavalsstoet in Tielrode bracht het nieuwbakken carnavalscomite ‘Orde van ’t Veir’ met Prinses Kaylee I, en een delegatie van het comité van Temse met Prinses Eveline I, een bezoek aan de bewoners van Huize Vincent. Zij mochten samen met bellenman Gerard Vercauteren de Prinsessen van het rusthuis Anna Vissers (82) en Greta Baecke (76) begroeten. Er werd gedanst en gezongen en er werden ettelijke drankjes soldaat gemaakt.

Meer foto’s, klik hier

Carnaval Huize Vincent Tielrode 2017
Drie Prinsessen op één foto: Kaylee I met haar delegatie en bellenman Gerard Vercauteren samen met Greta en Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *