Heilig Hartkerk volgelopen voor kerstconcert met Free Souffriau en Miguel Wiels

TEMSE – Voor het derde jaar op rij organiseerde de parochieploeg van de Heilig Hartkerk een kerstconcert. Nadat vorig jaar Steven en Stijn Kolacny en het koor Scala de aanwezigen in vervoering brachten was het nu de beurt aan Free Souffriau en Miguel Wiels. De Heilig Hartkerk was goed volgelopen voor het gezellige muzikale eindejaarsevenement.

“Er waren ruim 450 aanwezigen”, stelt Alfons Poppe. “De reacties op het concert waren heel positief. We hebben meerdere complimentjes gehad. Ook de artiesten zelf waren heel tevreden over het aanwezige publiek en hun spontaan meezingen en natuurlijk het overweldigend applaus.”

Ook op de sociale media niks dan lof over het concert en de artiesten:

“Prachtig concert ! Mooie kerstliedjes ! Bedankt Free en Miguel en ook Peter Van de Veire voor een vrolijk intermezzo”

“Het was de moeite, maar veel te snel gedaan”

“Het was echt kippenvel! Ontroerend mooi !”

“Dit is een moment waar er het meeste volk in de kerk zit ! Het is gewoon geweldig ! Dit mag voor mij wel meer als één keer op het jaar ! Super !

Er waren ook twee opgemerkte bekende aanwezigen in de Heilig Hartkerk.

dsc_0844-001
Presentator Peter Van de Veire was één van de opgemerkte gasten

Peter Van de Veire was er samen met zijn echtgenote. Hij woont sinds enige tijd in Temse en stond afgelopen zomer nog samen met Miguel Wiels op Temse in de Wolken, met Café Flamand.

Van de Veire zorgde – (al dan niet afgesproken) –  voor een vrolijk intermezzo tijdens het concert.
Souffriau en Wiels wilden het de radiopresentator betaald zetten dat hij hen vorig week tijdens de Warmste Week midden in de nacht, live op de radio, uit bed belde. Daarom moest hij, als boetedoening, tijdens één kerstlied een instrument bespelen.

Ook Kris Wauters, de ene helft van Clouseau, was aanwezig. Hij zat een beetje verdoken op de achterste rij. Zijn vriendin was één van de achtergrondzangeressen tijdens het concert.

Ook volgend jaar zal er weer een kerstconcert georganiseerd worden in de Heilig Hartkerk. De artiest is nog niet bekend.

Meer foto’s, klik hier

dsc_0984-001

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *