Zwaar ongeval vernielt verdeelkast

TEMSE – Heel wat buurtbewoners rond het kruispunt van de Beekstraat met de Veldstraat zijn maandagochtend tijdelijk afgesloten geweest van telefoon, televisie en internet. Dat was het gevolg van een zwaar ongeval waarbij een verdeelkast van Belgacom werd vernield.
ongeval-beekstraat-veldstraat_2-19-12-2016
De verdeelkast werd vernield (c) Bert Foubert

De 43-jarige bestuurder van een Mercedes uit Temse had om 7.30 uur bij het kruisen een Citroën vol in de flank geraakt. De aangereden wagen ging over de kop, ramde de verdeelkast, enkele paaltjes en een verkeersbord en kwam uiteindelijk tot stilstand in de beek naast de weg.

De 24-jarige bestuurder van de Citroën uit Temse zat niet gekneld in zijn auto, maar werd wel gewond overgebracht naar het ziekenhuis in Bornem. Uit verklaringen bleek dat de chauffeur van de Mercedes de andere bestuurder niet had opgemerkt door de mist.

Tijdens het takelen van de twee wagens bleef de Beekstraat anderhalf uur afgesloten in beide richtingen voor alle verkeer.

Bron/foto’s: HN/GVA – Bert Foubert

ongeval-beekstraat-veldstraat-19-12-2016
(c) Bert Foubert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *