Nieuwe inwoners ontvangen in het gemeentehuis

TEMSE – In de feestzaal van het oud-gemeentehuis werden de nieuwe inwoners van het voorbije jaar ontvangen. Zowat 130 gingen in op de uitnodiging van het gemeentebestuur.

Bij koffie of een ander drankje en zoete en zoute versnaperingen stelde burgemeester Luc De Ryck (CD&V) het schepencollege voor en samen met de nieuwbakken gemeentesecretaris Nele De Cleen, ging hij in vogelvlucht door Temse, aan de hand van een diamontage. Nadien konden de aanwezigen genieten van een receptie en was er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Eén van de opgemerkte gasten was Esther (Terry) Van Ginderen-Verbeeck, ook wel bekend als Tante Terry. Zij presenteerde van 1961 tot 1979 het kinderprogramma Klein, klein kleuterje op de toenmalige BRT. Zij woont sinds enige tijd op de Wilfordkaai.

Meer foto’s, klik hier

dsc_0809

Een gedachte over “Nieuwe inwoners ontvangen in het gemeentehuis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *