Kerstmarkten, komend weekend voor elk wat wils in groot-Temse

TEMSE/TIELRODE/STEENDORP – Komend weekend 17 en 18 december staan er in groot-Temse heel wat kerstevenementen en – activiteiten op het programma. Een overzicht:
kerstevent-temse-2016
Kerstshopping en Kerstmarkt in Temse centrum

In Temse-centrum vormt de plaatselijke afdeling van Unizo samen met de Sleutelkern de Clement ‘D Hooghelaan, vlakbij de Kouterstraat, om tot een heus Kerstplein met een verwarmde tent. Er zijn zowel zaterdag als zondag diverse muzikale optredens, van ondermeer Nicola ‘Knipo’ De Cock, afgelopen jaar deelnemer aan De Voice Van Vlaanderen en 50 Tinten Brijs, de Nederlandstalige coverband van Herman Brys.
Op de Markt organiseert Tennisclub de Vallei, ook op beide dagen telkens vanaf 14 uur, een Kerstmarkt met 26 kraampjes en muziek van live-dj’s, en op zondagavond een coverband. De opbrengst komt ten goede aan ‘A Touch of Rose’.

In Steendorp kan men zaterdagavond vanaf 18.30 terecht op het Dorpsplein voor de jaarlijkse inhuldiging van de, voor de gelegenheid Kerststal met levende beelden, van het Davidsfonds. Dit in samenwerking met diverse verenigingen en de plaatselijke harmonie.

kerstmarkt-steendorp-2016
Zaterdag spelen de Pitaboys ’ten dans’ in Steendorp

Enkele honderden meters verder, vlakbij de Schelde organiseert men een kerstmarkt met kraampjes ten voordele van de plaatselijke verenigingen. Feestelijke opening met de kerstman & kerstvrouw.

kerstmarkt-tielrode-2016
Tijdens de kerstmarkt in Tielrode is er een grandioos optreden van de Norwegian Socks

In café Ter Tycke is er een muzikaal optreden van De Pitaboys bekend van ‘ Woar is da Feestje’, en aansluitend een Kerst’BAL’ met Studio Steve.

In Tielrode organiseert het organisatiecomité van de Dorpsfeesten zaterdag van 16 tot 1 uur voor de 6e keer een Kerstmarkt. Het is niet de grootste maar wel de leukste Kerstmarkt van het Waasland. Tal van kraampjes op het plein voor de sporthal zorgen voor een gezellige sfeer. Om 22 uur is er een grandioos optreden van The Norwegian Socks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *