Verbod voor vrachtwagens in Rozenlaan, Azalealaan en op H. Hartplaats

TEMSE – Het Gemeentebestuur heeft vastgesteld dat sinds de openstelling van het lichtengeregelde kruispunt Hoogkamerstraat/Schoolstraat/Sint-Amelbergalaan meer en meer vrachtwagens de hoek afsnijden en via de Rozenlaan, de Azalealaan en de Heilig Hartplaats verder rijden.
verbodsbord-zwaar-vervoer
Verbod voor vrachtwagens in Rozenlaan, Azalealaan en op H. Hartplaats

Die straten zijn echter niet geschikt om vrachtverkeer te verwerken en bovendien is het bijzonder onveilig in de schoolbuurt.

Vandaar dat sinds 8 december een verbod voor vrachtwagens geldt in de Rozenlaan, de Azalealaan en op de Heilig Hartplaats, aangeduid als verboden voor +3.5t uitgezonderd plaatselijke bediening en bus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *