Nicola niet naar volgende ronde in The Voice , ondanks sterke prestatie

Nicola De Cock heeft, zoals hij zelf voorspeld had, het niet gehaald in de Voice van Vlaanderen. Maar hij kreeg toch lovende kritieken van de coaches.

“Ach het is maar een spelleke”, stelde de Knipo achteraf. “Bedankt Koen en iedereen die er voor mij was. Het was een super ervaring, maar het Manneke van Temse gaat naar huis”.

Hij zette wel een sterke prestatie neer voor 3000 aanwezigen in Flanders Expo in Gent met een eigen Nederlandse vertaling van een Engelstalig nummer. Daarom had Bart Peeters een goede raad voor hem in petto.
“Je overstijgt deze wedstrijd,” klonk het bij Bart. “Je hebt een erg goede vertaling gemaakt van het engels nummer waarvan ik het origineel heel goed ken. Je hebt als het ware een statement gemaakt. En als ik je een goede raad mag geven. Spring symbolisch uit die ‘witte zingzangerij broek en wordt een echte geloofwaardige Nederlandstalige singer-songwriter”.

Coach Koen Wauters trad Bart Peeters daarin bij.

“iedereen neemt regelmatig het woord eigenheid in de mond, en jij hebt dat, en dat is belangrijk voor deze wedstrijd”, stelde Wauters. “Wat jij deed zal niemand anders in deze wedstrijd doen. Je hebt het goed gedaan. Je bent niet de zanger met de meeste mogelijkheden van de ganse bende maar wat je hebt, gebruik je erg goed. En ik onderschrijf wat Bart net zei, dat is wat je moet doen want je hebt talent”.

20160506_205647

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *