Nicola hoopt op steun uit het ganse Waasland !!!

’t Manneke uit Temse wil alles uit de kast halen om de volgende ronde te halen

Nicola De Cock heeft vrijdagavond 6 mei de zware taak om de eer van het Waasland te verdedigen in de live show van de Voice van Vlaanderen op VTM.

Nicola affiche“Omdat Jessie, de kandidate uit Beveren vorige vrijdag niet doorstootte naar de volgende ronde is hij de enige overgebleven kandidaat uit het Waasland.

De ‘Knipo‘, zoals zijn vrienden hem noemen, beseft dat er hem geen gemakkelijke taak is weg gelegd.

“Het wordt super moeilijk om door te stoten”,oppert de sympathieke Temsenaar. “Van de 32 kandidaten mogen er maar 16 naar de volgende ronde. Ik geef mezelf minder dan vijftig procent kans om door te gaan maar men hoopt altijd op meer uiteraard. Ik heb niet de beste stem en ben niet de beste zanger. Daarom reken ik mezelf ook tot het ‘staartje’ van het peloton. Maar ik denk wel dat ik iets uniek kan brengen. Door het in het Nederlands te proberen en telkens ook iets speciaals uit mijn mouw te schudden”.

Nicola maakt deel uit van het team van Koen Wauters.
“Er gaan twee kandidaten naar de volgende ronde”, weet Nicola. “Koen moet er één kiezen, de kijkers kiezen door sms de tweede”.

Hij wil wel alles uit de kast halen om de volgende ronde te halen.

“Als laatste overblijver van het Waasland en als ‘Manneke van Temse’ zal ik alles in de strijd gooien om zo ver mogelijk te geraken. En al stopt het verhaal, in het slechtste geval, dan hoop ik toch dat ik de steun uit Temse en het Waasland kan voelen tot in Flanders Expo in Gent.

Nicola hoopt evenwel dat hij Temse nog eens op de kaart kan zetten.

“Ik hoop dat mijn deelname leeft in Temse. In alles wat ik doe, heb ik altijd al een groot Temse gevoel gehad. Ik hou van mijn gemeente. En ik hoop daarom dat het leeft in de gemeente en dat ik daar nu iets voor terug krijg, want ik zal het kunnen gebruiken”.

Aan steun uit Temse zal het in ieder geval niet ontbreken. Dat blijkt ook uit de vele reacties op de sociale media. Het gebeurd dan ook niet elke dag dat iemand uit Temse zover geraakt in een muzikale talentenjacht. Volgens onze bronnen is hij de eerste groot-Temsenaar, na Garry Hagger begin jaren ’90 in de Soundmixshow.

De Voice Van Vlaanderen vrijdag 6 mei 20.35 op VTM

Om Nicola te steunen stuurt men tijdens de live-show de sms ‘Nicola’ naar 6677 (0.75euro/stem)

Nicola De Cock Voice van Vlaanderen 2016_1
De supporters van Nicola zijn er in ieder geval klaar voor !!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *