POLITIE. Verkeersongeval lichtgewonde en inbraak in appartement

logo Politie Kruibeke-TemseVerkeersongeval lichtgewonde
Dinsdagmorgen 26 april omstreeks 7.45 uur was er een kop- staartaanrijding op de N41 te Temse tussen een personenauto en een trekker/oplegger. Een 35-jarige man uit Destelbergen zat als passagier in het voertuig, (D.G) . Hij werd lichtgewond.

Inbraak in appartement
Er werd ingebroken in een appartement in de Hospitaalstraat te Temse. Bij het opstaan merkte de bewoner de wanorde in de living. Kasten en laden werden doorzocht. Er werd geld en twee portefeuilles gestolen. Er werd ook nog een broek, riem en de huissleutels gestolen. De portefeuilles en de huissleutels werden in de buurt teruggevonden in een tuin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *