TTS ondernemingsclub hoopt op positief besluit van AWV in verband met het afsluiten van de Laagstraat

TEMSE – Zoals steeds de eerste maandag na Driekoningen organiseerde de TTS ondernemingsclub een nieuwjaarparty voor de bedrijfsleiders uit de industriezone, in de schaduw van de N16 en E17. Dit in de gebouwen van garage Rapid. Voorzitter Roland Van Gasse hekelde tijdens zijn nieuwjaarspeech vooral het door Agentschap Wegen & Verkeer (AWV) afsluiten van de Laagstraat.

“Het afsluiten van de Laagstraat van de N16, door AWV, is voor vele ondernemers in onze industriezone een doorn in het oog”, stelde Roland Van Gasse, voorzitter van de TTS ondernemingsclub. “Maar dankzij de heel goede en intense samenwerking met het lokaal bestuur. Waarvoor ik burgemeester Hugo Maes (CD&V) en vooral schepen van Mobiliteit Lieve Truyman (N-VA) hartelijk wil danken, hebben we hebben al verschillende bijeenkomsten gehad om ons ongenoegen te laten blijken.”

Roland Van Gasse, voorzitter van de ondernemingsclub hekelde het afsluiten van de Laagstraat door AWV

“Een afspraak maken met AWV is trouwens niet zo eenvoudig”, klinkt het. De laatste afspraak van 14 december vorig jaar is door AWV verschoven naar een latere datum. Ze willen nog bijkomende studies doen voor ze een definitief besluit nemen. “We zullen evenwel de pijnpunten zoals de doorstroming en de gebrekkige signalisatie in de TTS-zone naar voor blijven schuiven. En we hopen op een redelijk positief resultaat.”

“Er is ook wel positief nieuws te melden. Dankzij de samenwerking met de gemeentelijke Mobiliteitsdienst komt er op de hoek van de Frankrijkstraat een DropOff punt voor de fietsen van Donkey Republic. Hierdoor hoopt men voor de werknemers een betere connectie te bewerkstelligen met het openbaar vervoer en de stations van Temse en Sint-Niklaas.”

Meer foto’s Nieuwjaarsparty TTS Zone 2024 , klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *