Elodie is finaliste van Miss Model 2024

TEMSE – Elodie Hambersin (21) uit Temse is één van de tien finalistes van de nieuwe missverkiezing ‘Miss Model 2024’. De finale vindt plaats op 16 december in Boom.

“Miss Model is een nieuwe opkomende missverkiezing die georganiseerd wordt door Nisa Van Baelen”, vertelt Elodie. “Nisa heeft zelf al drie verschillende missverkiezingen gewonnen waardoor ze besloot om uit eigen ervaring een betere missverkiezing te organiseren. Een verkiezing die wel eerlijk zal verlopen en waarbij de finalisten wel correct worden behandeld.

“Wat mij enorm aansprak na mijn casting bij Miss Model was voornamelijk dat ik buiten ging met een vertrouwd gevoel omdat ik gewoon mezelf kon zijn en nog de ruimte kreeg om te groeien als persoon doorheen mijn avontuur. Die formule sprak me meteen aan.”

“Ik kan mezelf omschrijven als een extravert persoon, die vaak iets te rechtuit kan zijn doordat ik zo een flapuit ben”, klinkt het. “Ik ben zeer gedreven en hou zeker van een uitdaging. Dit brengt vaak een beetje spanning met zich mee doorheen het dagelijkse leven, waarbij stress wel eens te pas kan komen. Dit aangezien ik soms te veel hooi op mijn vork durf nemen.”

“Hoe andere me nog zouden omschrijven is, dat ik wel een gevoelig iemand kan zijn omdat ik een vrij empathisch persoon ben. Mijn mémé zei altijd “Elodie, je kan de wereld niet redden!”. Ik zou graag iedereen altijd gelukkig zien, maar dat is niet altijd realistisch voor jezelf.”

Elodie is studente in de opleiding “Vastgoed” op de Hogeschool te Gent.

“Dit doe ik momenteel in afstandsonderwijs zodat ik me volop kan focussen op de missverkiezing en wat meer kon gaan werken”, stelt ze. “In het dagelijkse leven werk ik 2à 3 dagen in de week bij mijn papa in de zaak. Daar bedien ik graag de mensen aan de bar bij twee verschillende sportcomplexen. Ook werk ik af en toe bij “Schoenen Torfs” op de Webshop.

Haar deelname aan de verkiezing is ook een eerbetoon aan haar mémé.

“We hoopte dat mijn mémé, die vocht tegen borst en longkanker, de start van mijn avontuur bij Miss Model nog zou mogen meemaken, dit wou ze zo graag. Maar ze had lang genoeg gevochten, ze stierf een maand voor de start. Desondanks geeft me dit alleen nog meer motivatie om te knallen op de finale in december. Een extra reden is het feit dat ze jarig is de dag van de finale van de verkiezing op 16 december.”

Intussen kan ik alleen maar dromen van de eindoverwinning en een carrière als model. Maar in de tussentijd doe ik ook een geweldige ervaring op en kan ik alleen maar dankbaar zijn hiervoor. Als ik Miss Model 2024 zou worden wil ik graag het gezicht zijn om andere aan te moedigen om ook te geloven in zichzelf, ongeacht de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.”

stemmen op Elodie Hambersin kan via: https://www.instagram.com/elohambx/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *