Nieuw in Temse !!! …De Gazet van Temst… op papier !!!

Tweewekelijks krantje gratis bij handelaars, horeca en wachtzalen van dokters, tandartsen… in groot-Temse

TEMSE – In november 2008 zag de online-krant voor Temse en de deelgemeenten www.editietemse.be het levenslicht. Nu 15 jaar later zijn we met onze nieuwssite alomtegenwoordig in groot-Temse met vele tienduizenden views per maand op onze website en vele duizenden leden via onze sociale mediakanalen. Om het 15-jarig bestaan te vieren breiden we uit…op papier.

Op de sociale media lopen we in de kijker via onze drie Facebookaccounts, (Editietemse, Nieuws en Info uit Temse en degazetvantemst). Dit met vele duizenden leden. Daarnaast posten we regelmatig nieuws en foto’s op Instagram
en X, het voormalige Twitter.

We beheren trouwens nog een aantal Facebookaccounts in groot Temse: Waaronder Je bent van Tielrode, Ge zijt van Steendorp en we zijn ook mede-beheerder van Je Bent van Temse (met zowat 17 000 leden).

Goede doel

Om het 15-jarig jubileum van Editietemse in de kijker te plaatsen gaan we uitbreiden. Naast online nieuws brengen we vanaf heden tweewekelijks de Gazet Van Temst op papier. Dit met een gemakkelijk te hanteren A4 formaat. We verspreiden de krant, met nieuws en advertenties, (voorlopig) op 1000 exemplaren, via handelszaken en horeca in groot-Temse en in de wachtruimtes van dokters, tandartsen enz… Zo krijgt Temse een extra nieuws – en mediakanaal.

Om dit nieuwe project extra glans te geven willen we ons steentje bijdragen voor het goede doel in de gemeente. De opbrengst van de eerste edities van De Gazet van Temst -‘print’- zal deels geschonken worden aan de goede-doel-organisatie Temse Schenkt vzw.

Temse Schenkt vzw is een hulporganisatie – gesteund door het gemeentebestuur van Temse – het OCMW van Temse – tal van sympathisanten /donateurs en in samenwerking met aanverwante organisaties. De vzw heeft als doelstelling het gratis ondersteunen van onze medeburgers die het thans moeilijk hebben – kansarm zijn of minder bedeeld.

Door middel van het adverteren van een logo of advertentie in de Gazet van Temst wordt de organisatie financieel ondersteund.

De Mekker komt opnieuw tot leven !!!

De Mekker !!!!

Een leuke bijkomstigheid is dat in elke editie een strip of cartoon zal gepubliceerd worden van de Mekker van Temse. Het Temsese stripfiguurtje dat nieuw leven wordt ingeblazen.

Kunstenaar/tekenaar Amin Rahouti creëerde enkel jaren geleden De Mekker, een leuk figuurtje dat avonturen beleeft in Temse, met een knipoog naar de bijnaam van de Temsenaars… De Azijnzekers… Op vraag van onze redactie wou Amin het figuurtje opnieuw tot leven wekken. Daardoor zal De Mekker, in principe tweewekelijks, een forum krijgen in ons nieuwe lokale krantje.

Handelaars of verenigingen die interesse hebben om te adverteren in De Gazet van Temst, via een logo of volwaardige advertentie, kunnen contact opnemen via info@editietemse.be

Na jaren komt de Mekker opnieuw tot leven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *