Ruime belangstelling voor netwerkavond van Ondernemend Temse

Ondernemend Temse organiseerde net zoals vorig jaar en netwerkavond met een gastspreker uit de bedrijfswereld.
Ditmaal werd gekozen voor Bart Verhaeghe, vooral bekend als voorzitter van Club Brugge. Hij werd geinterviewd door moderator Jurgen Boel, in de aanwezigheid van zowat 170 aanwezigen. Bart Verhaeghe stichtte enkele jaren geleden ook het vastgoedbedrijf ‘Uplace’, waarmee hij onder meer in Machelen een winkel- en ontspanningsproject wil ontwikkelen.

Ondernemend Temse is opgericht door bedrijfsleiders uit Temse die de belangen van de lokale economie, en in het bijzonder van ondernemingen uit Temse, op een positieve wijze mee willen verdedigen en ondersteunen.

Door het organiseren van netwerk-activiteiten wil de vzw bijdragen tot extra netwerking onder lokale ondernemers, om zo in een aangenaam kader buiten de werkomgeving elkaar als buren en collega’s beter te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en waar mogelijk samen te werken.

Meer foto’s, klik hier

Netwerkavond Ondernemend Temse 2016
Gastspreker Bart Verhaeghe met voorzitter van Ondernemend Temse Philippe Van Robaeys

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *