POLITIE. Niet verzekerd en ingeschreven voertuig in beslag genomen na positieve speekseltest

Intrekking rijbewijzen

Er werden extra verkeerscontroles gehouden op de volgende plaatsen in de politiezone. Dit in de Heirstraat, Burchtstraat, Hoogkamerstraat, Krijgsbaan, Velle en op de Sint-Amelbergalaan.

In totaal werden er 177 ademtesten afgenomen van bestuurders. Hiervan legden 176 personen een negatieve test af. Eén persoon had teveel alcohol in zijn bloed, zijn rijbewijs werd ingehouden voor drie uren.

Twee bestuurders legden een positieve speekseltest af, een 26-jarige man uit Temse en een 41-jarige man uit Antwerpen. Beiden reden onder invloed van drugs. Hun rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Eén voertuig werd gerechtelijk inbeslaggenomen wegens niet verzekerd en niet ingeschreven.

Diefstal bromfiets

Op de Krijgsbaan in Temse werd een bromfiets gestolen. De eigenares had deze ’s avonds geparkeerd en stelde ’s morgens de diefstal vast.

Een gedachte over “POLITIE. Niet verzekerd en ingeschreven voertuig in beslag genomen na positieve speekseltest”

  1. Temse, het walhalla van de autoracers.
    Met meer camera’s overal, daadwerkelijk verhoogde boetes uitschrijven heb je inkomen genoeg om de culturele gebouwen te behouden.Aan de verkeerslichten van de N 16 en de Gasthuisstraat rijden er veel auto’s door het rode licht, zodat de voetgangers en fietsers niet kunnen oversteken als het voor hun groen licht wordt. Hier dus ook veel kans op een extra inkomen voor de gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *