Geslaagde Halloweentocht en -fuif van KV De Sharky’s

TEMSE – Zaterdag 29 oktober organiseerde carnavalsvereniging KV de Sharky’s de tweede editie van de Halloweentocht. Dit op een nieuw parcours met start en aankomst in het Gildenhuis in Tielrode. Na de griezeltocht was er ook een Halloweenfuif met een optreden.

“Met 260 deelnemers voor onze tocht kunnen we spreken van een succes”, stelt voorzitter Eddy Vermeulen. “We hadden tijdens de tocht tien schrikmomenten en er waren zelfs enkele deelnemers uit Nederland. Ook voor deze tweede editie hadden we nadien een geslaagde Halloweenparty met veel plezier.”

“Dit ook in aanwezigheid van de drie kandidaten voor de titel van Prins carnaval Tielrode 2023: Karine De Kegel (Sharkys), Elly Thomas (GommyBears) en Amber Steels (Kettermuitsvrienden).”

“Er was ook een leuk optreden van het Tielroodse zangtalent Djeegoo die dezelfde dag al een ander optreden in het Waasland achter de rug had”, stelt de voorzitter. “Volgend jaar komt er zeker een derde editie van onze tocht met wellicht meerdere schrikmomenten en hopelijk kunnen we dit doen met nog meer deelnemers.”

De Prins carnaval verkiezing in Tielrode gaat door op zaterdag 26 november in het Gildenhuis.

De Sharky’s zorgden voor een geslaagde Halloweentocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *