Politie op zoek naar Kyo Van Hoecke

TEMSE – De politie is op zoek naar de 44-jarige Kyo Van Hoecke uit Temse In de nacht van 13 op 14 oktober werd hij voor het laatst gezien in de Stationsstraat in Temse. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Hij verplaatst zich met een sportieve herenfiets in het wit en rood. De fiets heeft een zadel zonder zadelkussen. Kyo heeft zwart haar tot op de schouders en donkere ogen. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een blauw en geel T-shirt, een donkerkleurige gilet en een zwarte broek.

Hebt u meer informatie over Kyo, gelieve dan contact op te nemen met de politie via email: opsporingen@police.belgium.eu. U kunt ook reageren via het gratis nummer 0800-30.30.0.

De voorbije dagen maakten heel wat familie en vrienden zich zorgen via de sociale media omdat Kyo al bijna een week niet was opgemerkt in de buurt. Hij is dan ook een bekend figuur als drummer in verschillende bands.

Een gedachte over “Politie op zoek naar Kyo Van Hoecke”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *