POLITIE. Intoxicaties en snelheidscontroles

Intoxicaties

Tijdens een controle deze nacht op de Pontweg in Elversele, negeerde een autobestuurder de bevelen van de politie. De achtervolging werd ingezet, het voertuig kon in Hamme worden onderschept. De bestuurder, een 41-jarige man uit Hamme, legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat de man 0.96 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs werd ingehouden voor 6 uren en kreeg eveneens een PV voor het negeren van de bevelen.

Eveneens op de Pontweg in Elversele werd het rijbewijs van een 35-jarige vrouw uit Hamme onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De vrouw legde een positieve ademtest af, uit de ademanalyse bleek dat ze 1,61 promille alcohol in haar bloed had.

Snelheidscontroles

Bij snelheidscontroles in de Kouterstraat, Pieter Saveryslaan en Sint-Amelbergalaan werden in totaal 465 wagens gecontroleerd. Daarvan reden er 6 te snel.

De flitspalen op de N41, de N16 aan de Doornstraat, en op de Scheldebrug controleerden 264 214 bestuurders. Daarvan werden er 130 geflitst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *