Interstellar Overdrive (…wie anders…) wint muziekquiz aan de vooravond van Temse tussen de Torens

TEMSE – Ter gelegenheid van het muziekevent Temse tussen de Torens organiseerde culturele Spirit na drie jaar pauze weer een muziekquiz voor de ganse familie. Maar liefst 25 ploegen namen deel.

Het was al voor de tiende keer dat de muziekquiz werd georganiseerd door Culturele Vereniging Spirit en het Lokaal Bestuur Temse. De voorbije 9 keer telkens aan de vooravond van Temse in de Wolken.

Kleuren

De muziekquiz richt zich steeds tot het breedste publiek en bestaat uit 12 reeksen, waarbij telkens de uitvoerder van een muziekfragment gevraagd wordt.

Eén reeks werd samengesteld en gepresenteerd door ere-burgemeester Luc De Ryck. De reeks had alles te maken met kleuren in muzieknummers. De verschillende reeksen waarbij gevraagd wordt naar de uitvoerders bevatten ondermeer vragen van muziek uit 1960 tot 2022, Kleinkunst, Film, Anderstalig, Vlaams, Frans/Duits, Ambiance.

Voorzitter

Net zoals de voorbije edities werd de quiz gewonnen door de muziekkenners van Interstellar Overdrive. Zij behaalden maar liefst 111 punten (op 120 red.). met slechts twee punten verschil werd Greatest Tits tweede, gevolgd door de bronzen medaille voor de Epibrators die 107 punten behaalden.

De quiz is vooral een avond plezier onder familie en/of vrienden.

De culturele vereniging bestaat ondertussen 40 jaar. De schiftingsvraag van de quiz vraag was hoeveel dagen Raoul De Graeve voorzitter is van Spirit. Hij werd voorzitter van de vereniging op 25 februari 1983. Dit wil zeggen dat hij vorige vrijdag 14448 dagen het heft in handen had bij de culturele vereniging.

Meer foto’s, klik hier

Instellar Overdrive bleek ook tijdens deze editie de meeste muziekkennis te hebben
Greatest Tits werd mooi tweede op slechts twee punten van de winnaars
De Epirators sleepten de bronzen medaille in de wacht

Een gedachte over “Interstellar Overdrive (…wie anders…) wint muziekquiz aan de vooravond van Temse tussen de Torens”

  1. De juiste naam van de winnende ploeg is wel “INTERSTELLAR OVERDRIVE” !
    Dit is de titel van een nummer van Pink Floyd van de LP “The Piper at the Gates of Dawn” uit 1967.
    De quizploeg werd opgericht door Rudy Boodts in 1999, nu nog de enige overblijvende van de ploeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *