Nieuw parcours koers Velle valt in de smaak

TEMSE -VELLE – Ondanks het mindere aantal deelnemers was de beloftenkoers, de eerste Grote Prijs burgemeester Hugo Maes, in Velle op een gedeeltelijk nieuw parcours een succes.

Wielerbelangen Velle mocht 36 renners, Elite z/c. en beloften, inschrijven die op het nieuwe parcours met start en aankomst vlakbij de kerk van Velle er een leuk kijkstuk van maakten.

De renners moest maar liefst 17 keer de twee bruggen over de E17 vlakbij Elsstraat-Zuid en de Veldstraat naar boven. Korte maar krachtig beklimmingen, die na een tijd in de benen kruipen.

“De aanpassing van het parcours werd door velen positief onthaald”, klinkt het bij de organisatie. “Ook ons koerscafé aan de aankomst was een topper. Het zat de ganse wedstrijd goed vol. Dit is volgend jaar voor herhaling vatbaar.”

In maart volgend jaar organiseert men weer een nieuwelingenkoers. Dan wel met start en aankomst, als vanouds, in de Veldstraat.

Meer foto’s, klik hier

De winnaar Wannes Heylen met burgemeester Hugo Maes, het organisatiecomité – de familie Verhulst – en bellenman Bart Heynderickx

Klik hier voor de uitslag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *