Jonge ondernemers Romy (30) en Nicolas (35) nemen opnieuw drankenhandel over: “Deze kans konden we niet laten liggen”

Drankencentrale Hinderdael en Prik & Tik Temse smelten samen maar blijven apart bestaan

TEMSE – Het ondernemerskoppel Romy (30) en Nicolas (35) uit Temse neemt nu ook drankenhandel ’t Schaliënhuis over nadat ze in 2021 al Hinderdael in de Akkerstaat hebben overgenomen. “Het ging allemaal razendsnel, maar we konden de kans niet laten liggen”, klinkt het bij Romy.

Tijdens hun vakantie in Frankrijk in 2021 vonden en kochten Philip en Tine, de vorige eigenaars van drankenhandel ’t Schaliënhuis in Temse, hun droomhuis. Ze besloten hun leven om te gooien en trokken naar Frankrijk om daar een chambres d’hôtes te starten. Hun drankenhandel aan de Cauwerburg in Temse stond sindsdien over te nemen en dat trok de aandacht van Romy en Nicolas.

Iedereen overal welkom

“De winkel is gehuisvest in een prachtig pand en is ook veel ruimer dan onze zaak in de Akkerstraat. Maar voor alle duidelijkheid, Hinderdael blijft bestaan en blijven we ook uitbaten”, vertelt Nicolas.

“Met de oppervlakte die we hier hebben; kunnen we een veel uitgebreider gamma aanbieden aan onze klanten. We hebben een ruim aanbod aan bieren, whisky en rum”, vertelt Romy over ’t Schaliënhuis. “In de Akkerstraat merken we dat de mensen rap rap hun drank komen halen. Hier komen onze klanten echt winkelen en zien we ook een jonger cliënteel. We zijn met onze twee vestigingen heel complementair, Hinderdael zal zich meer focussen op de bedrijven en events en ’t Schaliënhuis is meer gericht op particulieren. Al is iedereen overal welkom natuurlijk.” (Bron: NB/Pieter Van Hecke)

Romy Vercauteren (30) en Nicolas Bolsens (35): Het jonge koppel dat ook drankenhandel Hinderdael in Temse in handen heeft neemt nu ook ’t Schaliënhuis over. — (foto:© pvs)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *