Einddatum werken brug Hoogkamerstraat wordt niet gehaald

TEMSE – Door de weersomstandigheden van de afgelopen weken – extreme hitte en onvoorziene technische problemen – hebben de werken aan de brug over de E17 in de Hoogkamerstraat vertraging opgelopen.

“Hierdoor zal de geplande einddatum van 31 augustus niet kunnen gehaald worden”, stelt Wegen & Verkeer. “Dit wil zeggen dat alle weggebruikers inclusief fietsers en voetgangers nog enkele weken langer de omleidingen zullen moeten volgen. We hopen de brug op 26 september opnieuw te kunnen openstellen voor het verkeer.

Door de vertraging zal de brug dus niet afgewerkt zijn tegen het begin van het nieuwe schooljaar. Daardoor zal schoolgaande jeugd nog tot eind september de omleiding lang de industriezone TTS moeten volgen.

De brug over de E17 in de Hoogkamerstraat zal nog tot eind september gesloten blijven voor alle verkeer en voetgangers

2 gedachtes over “Einddatum werken brug Hoogkamerstraat wordt niet gehaald”

  1. Niet verantwoord nu er in september zovele jonge kinderen terug naar school moeten ,via de andere wegen levensgevaarlijk met al dat verkeer. 3 maanden tijd en er gebeurde amper iets bovenop de brug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *