Steendorp Zomert een groot succes ondanks ‘werkpuntjes’

STEENDORP – Na drie jaar kon men in Steendorp centrum nog eens feest vieren. Ondanks de hitte werd Steendorp Zomert op de nieuwe locatie op het dorpsplein een groot succes.

’s Morgens was er op de rommelmarkt wel iets minder volk dan in 2019”, klinkt het bij de organisatie. “Maar we hadden dit wel verwacht, mensen zoeken overdag verkoeling op met deze warmte.”

“Het was een trage start door de hitte maar ’s avonds was er weer een massa volk aanwezig”, glundert Koen Polfliet. “En er was zeer veel ambiance ook op het plein, de artiesten hebben voor veel feest gezorgd

Op de sociale media was er negatieve kritiek omdat er maar één drankenstand voorzien was.

“Het was op bepaalde momenten inderdaad een overrompeling aan de drankstand ’s avonds”, stelt Polfliet. “Er zijn nog bepaalde werkpuntjes naar volgend jaar toe. Maar er zal geluisterd worden naar de commentaren van de mensen en wij zullen dit volgend jaar proberen te verbeteren.”

Uit voorzorg had de organisatie het Rode Kruis ingeschakeld maar al bij al verliep de avond rustig. “We hebben geen incidenten gehad vandaag, enkel het springkasteel heeft bij de kinderen voor een paar kleine ongelukjes gezorgd maar niets ernstigs”, vertelt het Rode Kruis.

Meer foto’s, klik hier
(foto’s (C) Peter Perdaen)

Veel volk op het dorpsplein voor Steendorp Zomert
Ondermeer Sasha en Davy zorgden voor sfeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *