Marcel Van Raemdonck en Godelieva Bolsens vierden diamanten bruiloft

TEMSE – Marcel Van Raemdonck en Godelieva Bolsens vierden hun diamanten bruiloft. Het echtpaar huwde in 1962 in Haasdonk en verhuisde vier jaar later naar de Theo De Deckerlaan in Temse waar ze nog altijd wonen.

Het echtpaar woont in Temse sedert augustus 1966. Marcel was jarenlang werkzaam als technisch bediende en Godelieva was huisvrouw. Ze hebben 1 dochter, Kristel en 2 kleindochters.

Marcel vult zijn tijd met tuinieren en klusjes doen, Godelieva houdt van koken. De attenties van het Koninklijk Paleis en van het gemeentebestuur, waaronder een mooi ruiker bloemen, werden overhandigd door burgemeester Hugo Maes (CD&V).

Het diamanten echtpaar met burgemeester Hugo Maes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *